Τα τελευταία χρόνια η άντληση υδάτων είναι μια συχνή εργασία που φέρουν εις πέρας οι τεχνικοί αποφράξεων της εταιρείας μας καθώς έχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση των βροχοπτώσεων σε Αθήνα και Αττική.

 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν υπόγεια, κατοικίες, επαγγελματικοί και δημόσιοι χώροι.

Άντληση υδάτων Αθήνα
Άντληση υδάτων

Άντληση καθαρών και ακάθαρτων λυμάτων

Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ με εμπειρία απο το 1973, αναλαμβάνει την άντληση υδάτων παντός τύπου απο κατοικίες, υπόγεια ή οποιανδήποτε άλλο χώρο με τα πιο σύγχρονα και δυνατά μηχανήματα, απομακρύνοντας γρήγορα τα πλημμυρισμένα νερά.

 

Στις Αποφράξεις Νοτιά Προάστια, δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα άντλησης υδάτων, άντλησης λυμάτων, ομβρίων και βρόχινου νερού.

Άντληση υδάτων σε Αθήνα & Αττική
Άντληση υδάτων σε Αθήνα & Αττική

Άντληση υδάτων σε Αθήνα & Αττική

Άντληση υδάτων και καθαρών, ακάθαρτων με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και έμπειρους τεχνικούς αποφράξεων που θα σας λύσουν το πρόβλημα.

Διατηρήστε τις αποχετεύσεις του κτιρίου σας σε άριστη κατάσταση για να μην πλημμυρίσουν ποτέ. Ο σωστός καθαρισμός του αποχετευτικού συστήματος, η σωστή συντήρηση των σωληνώσεων και ο έλεγχος με την χρήση κάμερας απόφραξης, προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς προβλήματα.

Αντλήσεις υδάτων με ταχύτητα και εγγυημένο αποτέλεσμα

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της άντλησης υδάτων απο πλημμύρα ή βροχόπτωση, η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝΗΣ θα δώσει την καλύτερη λύση. Γνωρίζοντας πόσο άσχημη και άβολη είναι η κατάσταση για εσάς και σεβόμενοι απόλυτα το πρόβλημα σας, σπεύδουμε επιτόπου για να απομακρύνουμε τα νερά γρήγορα και σωστά.

 

Σε όποιο σημείο και αν είναι η φραγή του αγωγού ή σε οποιοδήποτε βάθος, διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο και αποδοτικό αποφρακτικό εξοπλισμό, με ειδικά βυτιοφόρα οχήματα, μηχανήματα άντλησης νερού και αντλίες απορρόφησης.

Άντληση υδάτων απο όλους τους χώρους

Πραγματοποιούμε άντληση υδάτων απο όλους τους χώρους όπως υπόγεια, ισόγεια, κατοικίες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και όπου αλλού λιμνάζουν νερά, σε όποιο βάθος και ανεξαρτήτως δυσκολίας.

Άντληση υδάτων απο επαγγελματικούς χώρους
Άντληση υδάτων απο επαγγελματικούς χώρους
Άντληση υδάτων απο υπόγειο
Άντληση υδάτων απο υπόγειο

Άντληση υδάτων απο υπόγειο

Αν δυστυχώς πλημμύρισε το υπόγειο, λόγω σπασμένου αγωγού ή καιρικών συνθηκών, μην χάνετε την ψυχραιμία σας και φροντίστε για την ασφάλεια σας και της οικογενείας σας.

Απενεργοποιήστε αμέσως την παροχή ρεύματος και και απομακρύνεται παιδιά και ηλικιωμένους. Καλέστε την Αποφρακτική Ανδρώνης στο 210.99.40.888, που θα σας απαλλάξει απο τα πλημμυρισμένα ύδατα γρήγορα και οικονομικά, σεβόμενοι την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, του Ανδρώνη, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και με επαγγελματικά αυτοκίνητα με κίτρινες πινακίδες. Είμαστε η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή.

VIDEO


Άντληση υδάτων στην Γλυφάδα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ