Αναλαμβάνουμε την απόφραξη κάθετης κουζίνας με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και εξειδικευμένους τεχνικούς αποφράξεων με εμπειρία. Αν η κάθετη κουζίνας σας βούλωσε, λιμνάζει τα νερά ή μυρίζει τότε καλέστε άμεσα την Αποφρακτική Ανδρώνης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΘΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η απόφραξη κάθετης κουζίνας μπορεί να μην είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται γιατί μπορεί το πρόβλημα της φραγής να εντοπιστεί βαθιά στις σωληνώσεις του μπάνιου. Η απόφραξη κάθετης κουζίνας αφορά το κάθετο σύστημα σωληνώσεων της κουζίνας.

Οι ειδικοί στην απόφραξη κάθετης κουζίνας

Με χρήση του κατάλληλου αποφρακτικού εξοπλισμού, ειδικά εργαλεία και μηχανήματα, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε βουλωμένες κάθετες κουζινών.

 

Η κάθετη κουζίνας μπορεί να βουλώσει για διάφορους λόγους όπως η συσσώρευση των τροφίμων στους σωλήνες, τα λίπη και λάδια απο τα φαγητά κ.α.  Αποφύγετε να ρίχνετε τέτοιου είδους απορρίμματα στον νεροχύτη σας διότι είναι η νούμερα ένα αιτία φραγής της κάθετης σωλήνωσης κουζίνας.

Πότε χρειάζεται απόφραξη της κάθετης κουζίνας
Πότε χρειάζεται απόφραξη της κάθετης κουζίνας

Πότε χρειάζεται απόφραξη της κάθετης κουζίνας

Η απόφραξη της κάθετης κουζίνας, είναι απαραίτητη όταν διαπιστώσετε πως τα νερά αργούν να αποστραγγίσουν, λιμνάζουν, ή η μπανιέρα αναδύει άσχημες μυρωδιές. Το ξεβούλωμα της κάθετης σωλήνωσης είναι μονόδρομος.

Μην σας αγχώνει αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στις αποφράξεις... την Αποφρακτική Ανδρώνης.

Γιατί βούλωσε η κάθετη κουζίνας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάθετη κουζίνας μπορεί να βουλώσει. Μερικοί απο αυτούς είναι:

  • Τροφές που πέφτουν μέσα στον καθετο σωλήνα αποχέτευσης όπως τρόφιμα, λίπη και έλαια
  • Μικροαντικείμενα εμποδίζουν την ροή των υδάτων και σε συνδυασμό με την ρίψη τροφών έχουμε φραγή των υδάτων
  • Υπολείμματα σαπουνιού ή καθαριστικών μπάνιου
  • Κακοτεχνίες στην κατασκευή των σωληνώσεων της κουζίνας κατά την κατασκευή του.

 

Για να μην φράζει η κάθετη κουζίνας, προσέξτε να μην πέφτει τίποτα μέσα στο σωλήνα της κάθετης παρά μόνο υγρά. Φαίνεται αυτονόητο, αλλά είναι ο κυριότερος λόγος φραγής μιας κάθετης κουζίνας.

Απόφραξη κάθετης κουζίνας Αθήνα

Στις Αποφράξεις Ανδρώνης, καθαρίζουμε και ξεβουλώνουμε την φραγμένη κάθετη σωλήνωση κουζίνας, σε όποιο σημείο της Αττικής και να βρίσκεστε, όλο το 24ωρο και με εγγύηση αποτελέσματος.

Απόφραξη κάθετης κουζίνας Αθήνα
Απόφραξη κάθετης κουζίνας Αθήνα
Απόφραξη κάθετης κουζίνας με σύγχρονο εξοπλισμό
Απόφραξη κάθετης κουζίνας με σύγχρονο εξοπλισμό

Απόφραξη κάθετης κουζίνας με σύγχρονο εξοπλισμό

Η Αποφρακτική Ανδρώνης, εκτός απο την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα των τεχνικών αποφράξεων που έχει, διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για αποφράξεις σε παντός τύπου κάθετες αποχετεύσεις, ανεξαρτήτως δυσκολίας.

Εμπιστευθείτε μας για την άμεση απόφραξη της κάθετης κουζίνας  σας στο συντομότερο χρόνο και με διαρκή αποτελέσματα. Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα ημέρας. Καλέστε μας και θα φθάσουμε στο χώρο σας άμεσα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, του Ανδρώνη, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και με επαγγελματικά αυτοκίνητα με κίτρινες πινακίδες. Είμαστε η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή.

 

Αν χρειάζεστε άμεσα επαγγελματική βοήθεια για την απόφραξη κάθετης κουζίνας, απόφραξη κάθετης τουαλέτας, απόφραξη υδρορροών βεράντας ή απόφραξη κάθετης υδρορροών, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ έχουν την λύση.

VIDEO


Απόφραξη κάθετης κουζίνας Δάφνη

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ