Αναλαμβάνουμε απόφραξη και καθαρισμό παντός τύπου φρεατίου με αντλίες υδάτων, ριζοκοπτικά και πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Απόφραξη φρεατίου με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που ξεχωρίζει.

 

Η εμπειρία μας με δήμους και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Αττική εγγυούνται το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αποφράξεις Φρεατίων Αθήνα Ανδρώνης
Αποφράξεις Φρεατίων Αθήνα

Απόφραξη φρεατίου Αθήνα σε χαμηλές τιμές

Απόφραξη φρεατίου Αθήνα σε πολύ προσιτές τιμές χωρίς σκόντο στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την απόφραξη του φρεατίου σας, με την χρήση του πιο σύγχρονου αποφρακτικού εξοπλισμού.

 

Στις Αποφράξεις Νότια Προάστια δίνουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα, ανεξαρτήτου δυσκολίας.

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με υδροβολή
Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με υδροβολή

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με υδροβολή

Απόφραξη φρεατίου και καθαρισμός φρεατίου με τα πιο σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα υπερυψηλής πίεσης (απόφραξη με πιεστικό), ειδικά ακροφύσια και έμπειρους τεχνικούς αποφράξεων που θα σας λύσουν το πρόβλημα.

Ερχόμαστε στο χώρο σας 24 ώρες το 24ωρο για να αποφράξουμε το φρεάτιο που σας ταλαιπωρεί μια και καλή. Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ είναι η καλύτερη επιλογή.

Γιατί βούλωσε το φρεάτιο;

Η απόφραξη φρεατίων είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Στο φρεάτιο καταλήγουν τα λύματα απο όλα τα μπάνια και τις κουζίνες της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός απο λίπη, ανόργανες ύλες, σαπούνια, χαρτιά, απορρυπαντικά και τροφές να δημιουργούν το γνωστό πουρί.

 

Στην συνέχεια το φρεάτιο αρχίζει να φράζει και να υπολειτουργεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, δυσοσμία στους χώρους του κτιρίου αλλά και άλλα προβλήματα υπερχείλισης ακάθαρτων υδάτων.

Καθαρισμός φρεατίου & αποχέτευσης

Στις Αποφράξεις Ανδρώνης, μετά τον καθαρισμό και την απόφραξη του βουλωμένου φρεατίου, συνιστούμε και τον καθαρισμό της κεντρικής αποχέτευσης του κτιρίου για μια άρτια και ολοκληρωμένη απόφραξη με διαρκή και μόνιμα αποτελέσματα.

Καθαρισμός φρεατίου & αποχέτευσης
Καθαρισμός φρεατίου & αποχέτευσης
Απόφραξη φρεατίου με σύγχρονο εξοπλισμό
Απόφραξη φρεατίου με σύγχρονο εξοπλισμό

Απόφραξη φρεατίου με σύγχρονο εξοπλισμό

Η εταιρεία μας, εκτός απο την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα των τεχνικών αποφράξεων που έχει, διαθέτει 10 αποφρακτικά οχήματα γερμανικής τεχνολογίας και πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ. Μπορείτε λοιπόν να είστε σίγουροι για την άψογη εξυπηρέτηση και τον σωστό καθαρισμό και απόφραξη, σε όλη την Αθήνα.

Εμπιστευθείτε μας για την άμεση απόφραξη των φρεατίων ή της αποχέτευσης της οικίας ή του κτιρίου σας στο συντομότερο χρόνο και με μόνιμα αποτελέσματα. Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα ημέρας. Καλέστε μας και θα φθάσουμε στο χώρο σας άμεσα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, του Ανδρώνη, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και με επαγγελματικά αυτοκίνητα με κίτρινες πινακίδες. Είμαστε η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή.

VIDEO


Καθαρισμός φρεατίου στο Νέο Φάληρο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ