Αναλαμβάνουμε την απόφραξη λεκάνης με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και εξειδικευμένους τεχνικούς αποφράξεων με εμπειρία. Αν η λεκάνη σας βούλωσε, αργεί να απορροφήσει τα νερά ή μυρίζει τότε καλέστε άμεσα την Αποφρακτική Ανδρώνης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Η απόφραξη λεκάνης μπορεί να μην είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται, γιατί μπορεί το πρόβλημα της φραγής να εντοπιστεί βαθιά στις σωληνώσεις του μπάνιου.

Οι ειδικοί στην απόφραξη λεκάνης απο το 1973

Με χρήση του κατάλληλου αποφρακτικού εξοπλισμού, ειδικά εργαλεία και μηχανήματα, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε βουλωμένες λεκάνες.

 

Με ηλεκτρομηχανικά εργαλεία εισχωρούμε εις βάθος στην αποχέτευση, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, βρίσκουμε την πηγή του προβλήματος και μέσα σε λίγη ώρα η λεκάνη σας είναι πάλι σε άριστη κατάσταση. Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας με διαρκή και μόνιμα αποτελέσματα.

Πότε χρειάζεται απόφραξη της λεκάνης
Πότε χρειάζεται απόφραξη της λεκάνης

Πότε χρειάζεται απόφραξη της λεκάνης

Η απόφραξη της λεκάνης, είναι απαραίτητη όταν διαπιστώσετε πως τα νερά αργούν να απορροφηθούν, η στάθμη του νερού είναι υψηλότερα ή αναδύει άσχημες μυρωδιές. Το ξεβούλωμα της μπανιέρας είναι μονόδρομος και απαιτεί την άμεση επέμβαση αποφρακτικού συνεργείου.

Μην σας αγχώνει αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στις αποφράξεις λεκάνης... την Αποφρακτική Ανδρώνης.

Γιατί βούλωσε η λεκάνη;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια λεκάνη μπορεί να βουλώσει. Μερικοί απο αυτούς είναι:

  • Μικροαντικείμενα που πέφτουν μέσα στον σωλήνα αποχέτευσης όπως βαμβάκι, χαρτιά, χαρτί υγείας, μπατονέτες κ.α.
  • Τρίχες. Οι τρίχες κολλάνε στα τοιχώματα του σωλήνα του νιπτήρα και δημιουργούν ένα τοίχωμα που με τον καιρό φράζει
  • Υπολείμματα σαπουνιού ή καθαριστικών τουαλέτας
  • Κακοτεχνίες στην κατασκευή του μπάνιου κατά την κατασκευή του.

 

Τα αποφρακτικά συνεργεία της Ανδρώνης Αποφρακτικής, είναι έτοιμα να σας βγάλουν άμεσα και όλο το 24ωρο απο την άβολη και δύσκολη κατάσταση. Μια βουλωμένη λεκάνη αποτελεί μείζον πρόβλημα και πρέπει άμεσα να λυθεί.

Απόφραξη λεκάνης σε Αθήνα και Αττική

Στις Αποφράξεις Ανδρώνης, καθαρίζουμε και ξεβουλώνουμε την φραγμένη λεκάνη, σε όποιο σημείο της Αττικής και να βρίσκεστε, όλο το 24ωρο και με εγγύηση αποτελέσματος.

Απόφραξη λεκάνης σε Αθήνα και Αττική
Απόφραξη λεκάνης σε Αθήνα και Αττική
Απόφραξη λεκάνης με σύγχρονο εξοπλισμό
Απόφραξη λεκάνης με σύγχρονο εξοπλισμό

Απόφραξη λεκάνης με σύγχρονο εξοπλισμό

Η Αποφρακτική Ανδρώνης, εκτός απο την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα των τεχνικών αποφράξεων που έχει, διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για αποφράξεις σε παντός τύπου λεκάνες, ανεξαρτήτως δυσκολίας.

Εμπιστευθείτε μας για την άμεση απόφραξη της λεκάνης τουαλέτας σας στο συντομότερο χρόνο και με διαρκή αποτελέσματα. Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα ημέρας. Καλέστε μας και θα φθάσουμε στο χώρο σας άμεσα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές.

 

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ. Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας οριστικά από έμπειρους τεχνικούς αποφράξεων, της Ανδρώνης Αποφρακτικής. Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα σε όλη την Αθήνα και το λεκανοπέδιο Αττικής.

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, του Ανδρώνη, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και με επαγγελματικά αυτοκίνητα με κίτρινες πινακίδες. Είμαστε η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή.

 

Αν χρειάζεστε άμεσα επαγγελματική βοήθεια για την απόφραξη του νιπτήρα μπάνιου, την απόφραξη μπανιέρας, την απόφραξη λεκάνης ή την απόφραξη του νεροχύτη κουζίνας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ έχουν την λύση.

VIDEO


Απόφραξη λεκάνης στην Ηλιούπολη

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ