Αναλαμβάνουμε την απόφραξη μπανιέρας με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και εξειδικευμένους τεχνικούς αποφράξεων με εμπειρία. Αν η μπανιέρα σας βούλωσε, λιμνάζει τα νερά ή μυρίζει τότε καλέστε άμεσα την Αποφρακτική Ανδρώνης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

Η απόφραξη μπανιέρας μπορεί να μην είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται γιατί μπορεί το πρόβλημα της φραγής να εντοπιστεί βαθιά στις σωληνώσεις του μπάνιου.

Οι ειδικοί στην απόφραξη μπανιέρας απο το 1973

Με χρήση του κατάλληλου αποφρακτικού εξοπλισμού, ειδικά εργαλεία και μηχανήματα, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε βουλωμένες μπανιέρες.

 

Με ηλεκτρομηχανικά εργαλεία εισχωρούμε εις βάθος στην αποχέτευση, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, βρίσκουμε την πηγή του προβλήματος και μέσα σε λίγη ώρα η μπανιέρα σας είναι πάλι σε άριστη κατάσταση.

Πότε χρειάζεται απόφραξη της μπανιέρας
Πότε χρειάζεται απόφραξη της μπανιέρας

Πότε χρειάζεται απόφραξη της μπανιέρας

Η απόφραξη της μπανιέρας, είναι απαραίτητη όταν διαπιστώσετε πως τα νερά αργούν να αποστραγγίσουν, λιμνάζουν, ή η μπανιέρα αναδύει άσχημες μυρωδιές. Το ξεβούλωμα της μπανιέρας είναι μονόδρομος.

Μην σας αγχώνει αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στις αποφράξεις... την Αποφρακτική Ανδρώνης.

Γιατί βούλωσε η μπανιέρα;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια μπανιέρα μπορεί να βουλώσει. Μερικοί απο αυτούς είναι:

  • Μικροαντικείμενα που πέφτουν μέσα στον σωλήνα αποχέτευσης όπως βαμβάκι, χαρτιά, μπατονέτες κ.α.
  • Τρίχες. Οι τρίχες κολλάνε στα τοιχώματα του σωλήνα του νιπτήρα και δημιουργούν ένα τοίχωμα που με τον καιρό φράζει
  • Υπολείμματα σαπουνιού ή καθαριστικών μπάνιου
  • Κακοτεχνίες στην κατασκευή του μπάνιου κατά την κατασκευή του.

 

Για να μην φράζει η μπανιέρα ή το σιφόνι σας, προσέξτε να μην πέφτει τίποτα μέσα στο σωλήνα της μπανιέρας παρά μόνο υγρά. Φαίνεται αυτονόητο, αλλά είναι ο κυριότερος λόγος φραγής μιας μπανιέρας.

Απόφραξη μπανιέρας σε Αθήνα και Αττική

Στις Αποφράξεις Ανδρώνης, καθαρίζουμε και ξεβουλώνουμε την φραγμένη μπανιέρα, σε όποιο σημείο της Αττικής και να βρίσκεστε, όλο το 24ωρο και με εγγύηση αποτελέσματος.

Απόφραξη μπανιέρας σε Αθήνα και Αττική
Απόφραξη μπανιέρας σε Αθήνα και Αττική
Απόφραξη μπανιέρας με σύγχρονο εξοπλισμό
Απόφραξη μπανιέρας με σύγχρονο εξοπλισμό

Απόφραξη μπανιέρας με σύγχρονο εξοπλισμό

Η Αποφρακτική Ανδρώνης, εκτός απο την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα των τεχνικών αποφράξεων που έχει, διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για αποφράξεις σε παντός τύπου μπανιέρες, ανεξαρτήτως δυσκολίας.

Εμπιστευθείτε μας για την άμεση απόφραξη της μπανιέρας σας στο συντομότερο χρόνο και με διαρκή αποτελέσματα. Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα ημέρας. Καλέστε μας και θα φθάσουμε στο χώρο σας άμεσα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, του Ανδρώνη, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και με επαγγελματικά αυτοκίνητα με κίτρινες πινακίδες. Είμαστε η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή.

 

Αν χρειάζεστε άμεσα επαγγελματική βοήθεια για την απόφραξη του νιπτήρα μπάνιου, την απόφραξη μπανιέρας, την απόφραξη λεκάνης ή την απόφραξη του νεροχύτη κουζίνας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ έχουν την λύση.

VIDEO


Απόφραξη μπανιέρας στη Βούλα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ