Αναλαμβάνουμε την απόφραξη νεροχύτη κουζίνας με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και εξειδικευμένους τεχνικούς αποφράξεων με εμπειρία. Αν ο νεροχύτης σας βούλωσε, μυρίζει άσχημα, λιμνάζει ή αργεί να αποστραγγίσει τα νερά, τότε καλέστε την Αποφρακτική Ανδρώνης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Η απόφραξη νεροχύτη μπορεί να μην είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται γιατί μπορεί το πρόβλημα της φραγής να εντοπιστεί βαθιά στις σωληνώσεις.

Οι ειδικοί στην απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

Με χρήση του κατάλληλου αποφρακτικού εξοπλισμού, ειδικά εργαλεία και μηχανήματα, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε βουλωμένους νεροχύτες.

 

Με ηλεκτρομηχανικά εργαλεία εισχωρούμε εις βάθος στην αποχέτευση, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, βρίσκουμε την πηγή του προβλήματος και μέσα σε λίγη ώρα ο νεροχύτηας είναι πάλι σε άριστη κατάσταση.

Πότε χρειάζεται απόφραξη του νεροχύτη
Πότε χρειάζεται απόφραξη του νεροχύτη

Πότε χρειάζεται απόφραξη του νεροχύτη

Η απόφραξη του νεροχύτη, είναι απαραίτητη όταν διαπιστώσετε πως τα νερά αργούν να αποστραγγίσουν, λιμνάζουν, ή ο νεροχύτης αναδύει άσχημες μυρωδιές. Ξεβούλωμα νεροχύτη κουζίνας άμεσα και οικονομικά.

Μην σας αγχώνει αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στις αποφράξεις... την Αποφρακτική Ανδρώνης.

Γιατί βούλωσε ο νεροχύτης;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας νεροχύτης κουζίνας μπορεί να βουλώσει. Μερικοί απο αυτούς είναι:

  • Μικροαντικείμενα που πέφτουν μέσα στον σωλήνα αποχέτευσης
  • Φαγητά και άλλα τρόφιμα. Τα τρόφιμα και τα λίπη κολλάνε στα τοιχώματα του σωλήνα του νεροχύτη και δημιουργούν ένα τοίχωμα που με τον καιρό φράζει και δυσκολεύει την διέλευση του νερού
  • Υπολείμματα σαπουνιού ή καθαριστικών μπάνιου
  • Κακοτεχνίες στην κατασκευή του νεροχύτη κουζίνας κατά την κατασκευή

 

Για να μην φράζει ο νεροχύτης της κουζίνας σας προσέξτε να μην πέφτει τίποτα μέσα στο σωλήνα παρά μόνο υγρά. Μπορείτε να τοποθετήσετε στο στόμιο του νεροχύτη ένα φίλτρο που θα κατακρατεί τα τρόφιμα ή άλλα στερεά αντικείμενα.

Απόφραξη νεροχύτη σε Αθήνα και Αττική

Στις Αποφράξεις Ανδρώνης, καθαρίζουμε και ξεβουλώνουμε τον φραγμένο νεροχύτη κουζίνας, σε όποιο σημείο της Αττικής και να βρίσκεστε, όλο το 24ωρο και με εγγύηση αποτελέσματος.

Απόφραξη νεροχύτη σε Αθήνα και Αττική
Απόφραξη νεροχύτη σε Αθήνα και Αττική
Απόφραξη νεροχύτη με σύγχρονο εξοπλισμό
Απόφραξη νεροχύτη με σύγχρονο εξοπλισμό

Απόφραξη νεροχύτη με σύγχρονο εξοπλισμό

Η Αποφρακτική Ανδρώνης, εκτός απο την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα των τεχνικών αποφράξεων που έχει, διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για παντός τύπου νεροχύτες κουζίνας, ανεξαρτήτως δυσκολίας.

Εμπιστευθείτε μας για την άμεση απόφραξη του νεροχύτη της κουζίνας σας στο συντομότερο χρόνο και με διαρκή αποτελέσματα. Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα ημέρας. Καλέστε μας και θα φθάσουμε στο χώρο σας άμεσα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, του Ανδρώνη, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και με επαγγελματικά αυτοκίνητα με κίτρινες πινακίδες. Είμαστε η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή.

 

Αν χρειάζεστε άμεσα επαγγελματική βοήθεια για την απόφραξη του νιπτήρα μπάνιου, την απόφραξη μπανιέρας, την απόφραξη λεκάνης ή την απόφραξη του νεροχύτη κουζίνας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ έχουν την λύση.

VIDEO


Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας Αθήνα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ