Αναλαμβάνουμε την απόφραξη νιπτήρα μπάνιου με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και εξειδικευμένους τεχνικούς αποφράξεων με εμπειρία. Αν ο νιπτήρας σας βούλωσε, λιμνάζει τα νερά ή μυρίζει τότε καλέστε την Αποφρακτική Ανδρώνης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ

Η απόφραξη νιπτήρα μπορεί να μην είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται γιατί μπορεί το πρόβλημα της φραγής να εντοπιστεί βαθιά στις σωληνώσεις.

Οι ειδικοί στην απόφραξη νιπτήρων απο το 1973

Με χρήση του κατάλληλου αποφρακτικού εξοπλισμού, ειδικά εργαλεία και μηχανήματα, σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σε βουλωμένους νιπτήρες.

 

Με ηλεκτρομηχανικά εργαλεία εισχωρούμε εις βάθος στην αποχέτευση, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, βρίσκουμε την πηγή του προβλήματος και μέσα σε λίγη ώρα ο νιπτήρας είναι πάλι σε άριστη κατάσταση.

Πότε χρειάζεται απόφραξη του νιπτήρα
Πότε χρειάζεται απόφραξη του νιπτήρα

Πότε χρειάζεται απόφραξη του νιπτήρα

Η απόφραξη του νιπτήρα, είναι απαραίτητη όταν διαπιστώσετε πως τα νερά αργούν να αποστραγγίσουν, λιμνάζουν, ή ο νιπτήρας αναδύει άσχημες μυρωδιές.

Μην σας αγχώνει αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στις αποφράξεις... την Αποφρακτική Ανδρώνης.

Γιατί βούλωσε ο νιπτήρας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας νιπτήρας μπορεί να βουλώσει. Μερικοί απο αυτούς είναι:

  • Μικροαντικείμενα που πέφτουν μέσα στον σωλήνα αποχέτευσης όπως βαμβάκι, χαρτιά, μπατονέτες κ.α.
  • Τρίχες. Οι τρίχες κολλάνε στα τοιχώματα του σωλήνα του νιπτήρα και δημιουργούν ένα τοίχωμα που με τον καιρό φράζει
  • Υπολείμματα σαπουνιού ή καθαριστικών μπάνιου
  • Κακοτεχνίες στην κατασκευή του μπάνιου κατά την κατασκευή

 

Για να μην φράζει ο νιπτήρας του μπάνιου σας προσέξτε να μην πέφτει τίποτα μέσα στο σωλήνα παρά μόνο υγρά. Φαίνεται αυτονόητο, αλλά είναι ο κυριότερος λόγος φραγής ενός νιπτήρα.

Απόφραξη νιπτήρα σε Αθήνα και Αττική

Στις Αποφράξεις Ανδρώνης, καθαρίζουμε και ξεβουλώνουμε τον φραγμένο νιπτήρα μπάνιου, σε όποιο σημείο της Αττικής και να βρίσκεστε, όλο το 24ωρο και με εγγύηση αποτελέσματος.

Απόφραξη νιπτήρα σε Αθήνα και Αττική
Απόφραξη νιπτήρα σε Αθήνα και Αττική
Απόφραξη νιπτήρα με σύγχρονο εξοπλισμό
Απόφραξη νιπτήρα με σύγχρονο εξοπλισμό

Απόφραξη νιπτήρα με σύγχρονο εξοπλισμό

Η Αποφρακτική Ανδρώνης, εκτός απο την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα των τεχνικών αποφράξεων που έχει, διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για παντός τύπου νιπτήρες, ανεξαρτήτως δυσκολίας.

Εμπιστευθείτε μας για την άμεση απόφραξη του νιπτήρα του μπάνιου σας στο συντομότερο χρόνο και με διαρκή αποτελέσματα. Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα ημέρας. Καλέστε μας και θα φθάσουμε στο χώρο σας άμεσα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, του Ανδρώνη, είναι απο τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των αποφράξεων με πιστοποίηση απο το ΥΠΕΧΩΔΕ και με επαγγελματικά αυτοκίνητα με κίτρινες πινακίδες. Είμαστε η καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή.

 

Αν χρειάζεστε άμεσα επαγγελματική βοήθεια για την απόφραξη του νιπτήρα μπάνιου, την απόφραξη μπανιέρας, την απόφραξη λεκάνης ή την απόφραξη του νεροχύτη κουζίνας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ έχουν την λύση.

VIDEO


Απόφραξη νιπτήρα στη Καλλιθέα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ