Καθαρισμός αντλιοστασίων για συνεχή και αδιάλειπτη λειτουργία όλο το χρόνο με εγγύηση καλής λειτουργίας απο την Αποφρακτική Ανδρώνης με εμπειρία απο το 1973.

Τα αντλιοστάσια είναι μεγάλες δεξαμενές όπου εκεί συσσωρεύονται μεγάλες ποσότητες απο λύματα, όμβρια ύδατα, ακάθαρτα ύδατα και απόβλητα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ

Καθαρισμός αντλιοστασίου Νότια Προάστια

Καθαρίζουμε άμεσα και αποτελεσματικά το αντλιοστάσιο σας και φροντίζουμε για την σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία του.  Ο καθαρισμός του αντλιοστασίου είναι απαραίτητος μόνο για την σωστή συσσώρευση και μεταφορά των λυμάτων στον τελικό τους προορισμό.

 

Αν δεν καθαρίζεται ή συντηρείτε απο έμπειρο αποφρακτικό συνεργείο, είναι πολύ πιθανόν να προκληθούν σημαντικές ζημιές σε σωληνώσεις, αντλίες και άλλα επιμέρους τμήματα με κίνδυνο και για την ανθρώπινη υγεία.

Καθαρισμός αντλιοστασίων 24 ώρες το 24ωρο
Καθαρισμός αντλιοστασίων 24 ώρες το 24ωρο

Καθαρισμός αντλιοστασίων 24 ώρες το 24ωρο

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί αποφράξεων της εταιρείας μας, με χρήση του πιο σύγχρονου αποφρακτικού εξοπλισμού και ειδικών βυτίων, πραγματοποιούν καθαρισμό αντλιοστασίων σε οικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, βιομηχανικές μονάδες και παντός τύπου επαγγελματικών χώρων.

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όλες τις μέρες της βδομάδας, η Αποφρακτική Ανδρώνης είναι δίπλα σας για να σας απαλλάξει οριστικά απο προβλήματα στο αντλιοστάσιο του κτιρίου και αποφυγή μελλοντικών δυσάρεστων καταστάσεων.

Συντήρηση αντλιοστασίου παντός τύπου

Η συντήρηση αντλιοστασίου και ο καθαρισμός αντλιοστασίου είναι ζωτικής σημασίας και θα πρέπει να δίνεται η απαιτούμενη προσοχή. Αν δεν καθαριστεί ή συντηρηθεί σωστά δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του ενώ παράλληλα μειώνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής του.

 

Η Αποφρακτική εταιρεία Ανδρώνης, καθαρίζει το αντλιοστάσιο σε όποιο βάθος και να βρίσκετε και όσο δύσκολο και να είναι. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε καθαρισμούς αντλιοστάσιων σε όλη την Αττική, με υλικά ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον, εγκεκριμένα απο τον Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε το άδειασμα, καθαρισμό και συντήρηση του αντλιοστασίου του κτιρίου σας, με τα πιο δυνατά αποφρακτικά μηχανήματα με άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Αθήνα 24/7.

Συντήρηση και καθαρισμός αντλιοστασίου στα Νότια Προάστια
Συντήρηση και καθαρισμός αντλιοστασίου
Πως γίνεται ο καθαρισμός αντλιοστασίου;
Πως γίνεται ο καθαρισμός αντλιοστασίου;

Πως γίνεται ο καθαρισμός αντλιοστασίου;

Για τον σωστό καθαρισμό του αντλιοστασίου πραγματοποιείται πρώτα η εκκένωση - άντληση των λυμάτων και στερεών αποβλήτων που υπάρχουν στο χώρο.

Στη συνέχεια, με χρήση πιεστικών υψηλής πίεσης (υδροβολή ), καθαρίζουμε εις βάθος και αποτελεσματικά οτιδήποτε υπόλειμμα έχει μείνει αφήνοντας το αντλιοστάσιο καθαρό απο κάθε άποψη. Επίσης αναλαμβάνουμε την συντήρηση της αντλίας σας και αν χρειαστεί και την αντικατάσταση της.

VIDEO


Καθαρισμός αντλιοστασίου στην Αθήνα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ